mandag den 1. august 2011

Bieberparade!

Så var det i lørdags den sidste Bieberparade fandt sted. Denne gang i Århus!

Det var en superfed dag, hvor jeg tog helt fra København til Århus (en togtur på ca. 3½ time). Vi var omkring 4-500 piger, og man må sige vi lavede larm i gaden!

Som vi plejer mødtes vi, tog gruppebillede og derefter gik vi op ad støget i Århus. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vejret var fantastisk, hvilket også betyder at der var MASSER af mennesker i gaderne der stoppede op og kiggede, og tog billeder.

Som en overraskelse havde formændende fra Justin Bieber Danmark arrangeret af Tim og Esben fra bandet "A friend in London" skulle komme og give autografer. Tim, der er forsangeren i bandet, elsker også selv Justin.

Der er ikke kommet en officiel video fra paraden endnu, men jeg lover at poste den her på siden så snart den er der. Billedet er dog fra paraden i Randers.

Jeg blev selv interviewet til nok den eneste artikel omkring paraden. Det var til en avis der hedder "Århus Stiftidende" og i kan læse hele artiklen her: http://stiften.dk/aarhus/pigerne-indtog-midtbyen-med-hvin-til-aere-for-idolet

Var i til Paraden? hvad synes i om dagen? :)

Ingen kommentarer: