torsdag den 28. juli 2011

Bieberparade i Århus!

Så er det på lørdag! "Justin Bieber Danmark" holder deres sidste officielle Bieberparade og denne gang er det i Århus! Indtilvidere har over 1.000 piger trykket "deltager" på eventen og tallet er konstant stigende.

Vi skal gå op ad strøget i Århus, imens vi synger og råber og har det sjovt! Der er sikkert en del af jer der har været til en af paraderne i København, men til dem der ikke har så synes jeg virkelig i skal udnytte den sidste mulighed i har for at opleve en parade som denne.

Der er ingen aldersgrænse, så ALLE må møde op på Århus banegård, lørdag d.30 juli kl. 12. Alle må meget gerne lave store banners, have biebertøjet på og skrive JB over alt i hovedet og på armene og benene osv.!

Hvis i vil læse mere om eventet og sige om i deltager eller ej skal i gå ind på dette link: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=176027069114800

Der er normalt en del presse omkring paraderne, og til de tideligere parader har vi bl.a. kommet i Bt og Ekstra Bladet og Tv avisen osv. JUSTIN HIM SELF har også set videoer fra to af paraderne og takket de danske beliebers på Twitter! Hvem vil ikke gerne være med til det? Og bare det at bo på Sjælland er ingen undskyldning - jeg (Emma) kommer hele vejen fra København! :-)

Pigerne bag Justin Bieber Danmark, har også en overraskelse i ærmet til paraden!

Her er den officielle video fra en bieberparaden d.4 december, som btw. var den fedeste oplevelse nogensinde! Kommer i til Århus? Vi ses!

Ingen kommentarer: