mandag den 18. juli 2011

Paige Conway

Der har været meget twitter-drama HELE dagen igår og i morges. Hvis i har det at Paige Conway var en TT. Der er rigtig mange historier osv. Men...
Til jer som ikke ved hvem Paige Conway er, så er det hende pigen som blev interviwet af The Ellen hjemme hos sig selv, hvor at Justin kom ind på hendes værelse og overaskede hende med blomster og en gave. Hvor hun dagen efter blev inviteret ind i selve programmet sammen med Justin.
I lørdags var Paige og hendes familie til et bryllup på Malibu strand hos Paige kusine. Hvor Justin og Selena tilfældigvis gik på den strand om aften, de hørte der blev spillede noget af Justin's musik inde fra bryllupet - så Justin og Selena besluttede sig for at gå derind, hvor han så Paige(han kunne godt huske hende) hvor de så var med til bryllupet.
Jeg ved ikke om historien er sand? Jeg synes det lyder meget uvirkeligt... Rygterne siger at Justin gav Paige billetter til TCA(Teen Choice Awards) men ved ikke om det er sandt.
Der har været meget drama om det, for der er nogen som siger at Paige ikke er belieber mere, og hvis hun ikke er det kan de ikke se nogen grund til at Justin skulle ha' mødt hende igen.
Jeg tror at Justin har set alt det der er blevet skrevet om Paige så han skrev på twitter: WE ARE FAMILY.. FAMILES STICK TOGETHER #teambieber

Det billede som i kan se her til højre er blevet taget fra Paige's twitter.

2 kommentarer:

Sophie&Celine. sagde ...

hvad blev hun sur over?:)

Anonym sagde ...

Jeg forstår det heller ikke? Hvad er det Paige er sur over?