lørdag den 25. juni 2011

Middletons forældre i Bieber samarbejde.

Det er lige før, Justin Bieber kan kalde sig kongelig hofleverandør. Sangeren har indgået en aftale med den britiske prins Williams svigerforældre.

Fremover sælger Michael og Carole Middletons postordrefirma Party Pieces sangerens T-shirts, plakater og lignende fra firmaets virksomhedens hjemmeside.
Den nyslåede hertuginde Catherines forældre er blevet stenrige på deres festfirma og de har fået endnu mere vind i sejlene efter datterens bryllup med Storbritanniens fremtidige konge.
Det ses som lidt af en genistreg at skrive kontrakt med Bieber, eftersom en stor del af hans meget unge fans befinder sig i familien Middletons målgruppe og er storaftagere af den canadiske popstjernes merchandise.
Lige nu er Bieber selv mest optaget af, hvordan det går med Sean Kingston. De to gutter turnerede fornylig sammen og Bieber er bekymret efter kollegaens alvorlige jetski-ulykke i Florida søndag aften.

"Jeg beder for Sean Kingston. Han er en sand ven og storebror", skriver sangeren på Twitter og opfordrer sine fans til også at bede for den 21-årige hip-hop-stjerne.


Taget fra: vip.tv2.dk


Ingen kommentarer: